Kuulutukset ja ilmoitukset

Kuulutukset

Takaisin

Keiteleen kunnaneläinlääkärin virka

Etsimme kunnaneläinlääkäriä virkasuhteeseen Keiteleelle. Keiteleen ja Pielaveden kunnaneläinlääkärit toimivat tiiviissä yhteistyössä ja käytössä on kiitetty yhteinen ajanvarausjärjestelmä. Meillä kannustetaan eläinlääkäreitä kouluttautumaan ja erikoistumaan. Tiimistämme löytyy lähiohjaaja tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoidon erikoistumiseen. Tällä hetkellä meillä on kaksi eläinlääkäriä erikoistumassa, joten opintoihin saa vertaistukea ja miksipä ei oman lukupiirinkin.

Tehtäväkuvaan kuuluvat praktikkoeläinlääkärin tehtävät, sekä tarvittaessa valtion virkatehtävät ja kunnallista elintarvikevalvontaa. Alue on nautakarjavaltaista maatalousaluetta. Viran hoitoon liittyy päivystysvelvollisuus. Perehtyneisyys tehtäväkenttään ja hyvät yhteistyötaidot katsotaan eduksi. Voit katsoa Sisä-Savossa vastaavaa työtä tekevän tulevan kollegasi Tanjan uratarinan täältä: https://youtu.be/MZZIXOyhnQA

Praktiikka on rauhallinen, minkä takia se sopii mainiosti myös uraansa aloittavalle eläinlääkärille. Sopivan henkilön löydyttyä pääsemme yhdessä koko eläinlääkintätiimin kanssa kehittämään praktiikkaa. Virasta on mahdollista tehdä omannäköisensä ja pystyt vaikuttamaan työhösi ja aikatauluihin.

Työyhteisössämme arvostetaan työn ja perheen yhteensovittamisen mutkattomuutta. Meillä on tiivis yhteisö, neuvoja ja tukea saa kollegoilta, joten aina voi soittaa ja kysyä apua. Töitä aloittaessasi saat kahdeksi viikoksi nimetyn tutorin, kenelle voit soittaa missä tahansa asiassa.

Tervon kunta hoitaa isäntäkuntana kuuden kunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto). Yhteistoiminta-alueella on kaksi päivystysaluetta; Keitele-Pielavesi sekä Rautalampi-Suonenjoki-Tervo-Vesanto. Viran ensisijaisena toimipaikkana on Keiteleen kunta. Alueella on yhteensä 8 praktisoivan kunnaneläinlääkärin virkaa sekä valvontaeläinlääkärin virka.

Kunnaneläinlääkärin virka täytetään 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimukset on määritelty eläinlääkintähuoltolaissa (765/2009 §16 mom. 2) sekä valtioneuvoston asetuksessa eläinlääkintähuollosta (1031/2009 § 2). Viranhoidon edellytyksenä on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja sujuva suomen kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Peruspalkka on 2230€ ja viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksistä maksetaan 1,5 kertainen korvaus. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 31.8.2020 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen heidi.brisk@tervo.fi (tai Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut, Tervontie 4, 72210 TERVO). Hakuaikaa on pidennetty ja aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon. Työhaastattelut pidetään syyskuun aikana.

Lisätietoja antaa valvontaeläinlääkäri p.044 7499 409, heidi.brisk@tervo.fi ja
Pielaveden kunnaneläinlääkäri Seija Tikkanen p. 044 7499 408, seija.tikkanen@tervo.fi