Kuulutukset ja ilmoitukset

Kuulutukset

Takaisin

Keiteleen kunnaneläinlääkärin virka haettavana

Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut julistaa haettavaksi
KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRAN

Tervon kunta hoitaa isäntäkuntana kuuden kunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto). Viran ensisijaisena toimipaikkana on Keiteleen kunta. Alueella on yhteensä 8 praktisoivan kunnaneläinlääkärin virkaa sekä valvontaeläinlääkärin virka. Yhteistoiminta-alueella on kaksi päivystysaluetta; Keitele-Pielavesi sekä Rautalampi-Suonenjoki-Tervo-Vesanto. Alue on nautakarjavaltaista maatalousaluetta.

Kunnaneläinlääkärin virka täytetään 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimukset on määritelty eläinlääkintähuoltolaissa (765/2009 §16 mom. 2) sekä valtioneuvoston asetuksessa eläinlääkintähuollosta (1031/2009 § 2). Viranhoidon edellytyksenä on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja sujuva suomenkielen taito. Tehtäväkuvaan kuuluvat praktikkoeläinlääkärin tehtävät, sekä tarvittaessa valtion virkatehtävät ja kunnallista elintarvikevalvontaa. Viran hoitoon liittyy päivystysvelvollisuus. Perehtyneisyys tehtäväkenttään ja hyvät yhteistyötaidot katsotaan eduksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 21.12.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut (os. Tervontie 4, 72210 TERVO) tai jaana.partanen@tervo.fi. Virkaan hakeutuvien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin.

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri Päivi Romunen p.044 7499 409, paivi.romunen@tervo.fi.