Takaisin

Kunnaneläinlääkärin virka haettavana

Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut julistaa haettavaksi

KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRAN

Tervon kunta tuottaa isäntäkuntana ympäristöterveyspalvelut, kattaen eläinlääkintähuollon ja ympäristöterveyshuollon Suonenjoen kaupungin, Rautalammin, Vesanon, Tervon, Pielaveden ja Keiteleen kuntien alueella. Ympäristöterveyspalveluihin kuuluu 1 valvontaeläinlääkärin ja 9 praktisoivan eläinlääkärin virkaa. 

Ympäristöterveyspalveluiden toiminta-alueella on avoinna 1 kunnaneläinlääkärin (praktikon) virka.  Pielaveden kunnaneläinlääkärinvirkaan haetaan eläinlääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen Pielaveden toimipiste. 

Kunnaneläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Alueemme on nautakarjavaltaista maatalousaluetta, jossa pieneläinten osuus kasvaa koko ajan. Virkaan kuuluu virkatehtäviä ja päivystysvelvoite (1/5). Yhteistoiminta-alue jakautuu kahteen päivystysalueeseen: Pielavesi- Keitele ja Sisä-Savo (Tervo, Vesanto, Suonenjoki, Rautalampi). 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto sekä koeteltu kansalaiskunto. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton. Kokemus kunnaneläinlääkärin työstä ja paikallistuntemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot, palkkaus (2604,51€/kk), päivystystiheys, päivystyskorvaukset ja päivystysvapaiden kertyminen määräytyvät KVTES:n, LS:n ja paikallissopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään tiistaihin 28.3.2023 klo 15.00 mennessä Tervon ympäristöterveyspalveluun, Tervontie 4 72210 Tervo tai sähköpostilla  tanja.lehtolainen(at)tervo.fi tai mervi.maki-penttila(at)tervo.fi , osoitekenttään viitteellä Pielaveden kunnaneläinlääkäri haku.