Takaisin

Tervon kunnan asiointiliikennepalvelu 1.3.2020 alkaen

Tervon kunnan asiointiliikennepalvelua jatketaan 1.3.2020 alkaen seuraavasti:
-  asiointipäivä Talluskylä-Kiukooaho suunnalta on torstai, auto lähtee reitille klo 8
-  Kirkonkylä-Hautolahti-Hyvölä-Haapamäki suunnalta asiointipäivä on torstai, auto lähtee reitille klo 8

Matkatilaukset tehdään Sansia Matkojenyhdistelykeskuksen kautta seuraavasti:
-  Pohjois-Savon alueella soittamalla numeroon 017 183 183 (kaikkina vuorokauden aikoina) tai sähköpostitse osoitteeseen kuljetukset@sansia.fi ja päivystysaikaan osoitteeseen kuljetukset@jytaksi.fi
-  Tarvittaessa asiakas haetaan kotipihasta. Asiointiaika kirkonkylällä määräytyy asiakkaiden tarpeiden mukaan (n. 2 tuntia). Palvelua voivat käyttää kaikki Tervon kuntalaiset ja Tervossa oleskelevat vieraspaikkakuntalaiset. Asiakkaalta peritään tulo- ja menomatkalta linja-autotaksan mukainen maksu.

Sansian Matkojenyhdistelykeskus on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.00–17.00. Muina aikoina päivystää Keski-Suomen Matkojenyhdistelykeskus Oy.

Puhelutilaukset on tehtävä vähintään 1,5 tuntia ennen lähtöaikaa. Paras soittoaika on klo 10.00–14.00. Puhelu maksaa paikallispuhelun verran. Iltaisin ja viikonloppuisin puheluihin vastaa Keski-Suomen Matkojenyhdistelykeskus Oy:n päivystäjä. Puhelu maksaa paikallispuhelun verran.

Sähköpostitilauksen on oltava perillä viimeistään lähtöpäivää edeltävänä arkipäivänä klo 14.00 mennessä: Jos kyytitarve on esimerkiksi maanantaina, on tilauksen oltava edellä mainitussa sähköpostissa viimeistään perjantaina klo 14.00. Tilauksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:
-  kuka lähtee
-  mistä lähtee
-  minne on menossa
-  milloin (päivämäärä ja toivottu kellonaika)
-  erityistarpeet matkaa varten (esimerkiksi invataksin tarve, apuvälineet)

Kun tilaus on käsitelty, lähetetään tilaajalle vastausviesti.

Palvelun tarkoituksena on tarjota jokaiselle tervolaiselle mahdollisuus asiointikäyntiin Tervon kirkonkylässä kerran viikossa. Palvelulla halutaan myös tukea ihmisten mahdollisuutta asua omassa kodissa toimintakyvyn heiketessä tai muuten vaikeissa elämäntilanteissa. Asiointiliikenne järjestetään erillisinä Talluskylä-Kiukoonaho suunnalla ja Kirkonkylä-Hautolahti-Hyvölä-Haapamäki suunnalla.

Tervossa 18.2.2020
Tervon kunnanhallitus


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
017 3872 240 (fax)
tervon.kunta(a)tervo.fi

Kunnanvirasto on suljettu toistaiseksi.

Neuvonta ja chat-asiakaspalvelu
on avoinna arkisin ma-pe 8.00-15.00

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia