Takaisin

Tervon kunta on solminut palvelusopimuksen Tarjoomo-osuuskunnan kanssa

Tervon kunta on solminut palvelusopimuksen Tarjoomo-osuuskunnan kanssa.

 

Tarjoomo-osuuskunta on voittoa tavoittelematon, julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on edistää ikäihmisten hyvää elämää ja laadukasta kotona asumista. Tarjoomo ei myy palveluita, vaan toimii palveluita koskevien tietojen välittäjänä sekä mahdollistaa yhteydenoton palveluntarjoajiin. Osuuskunta kokoaa ikäihmisille palveluita tarjoavien yksityisten ja kolmannen sektorin palveluntarjoajien tiedot internetissä toimivaan Tarjoomon palveluhakuun ja varmistaa, että palvelut ovat ikäihmisille turvallisia ja luotettavia. Palvelutarjontaa voi tarkastella osoitteesta www.tarjoomo.fi. Tällä hetkellä Tarjoomo-osuuskuntaan on liittynyt 130 yritystä. Tarjoomo-osuuskuntaa hyödyntävien yritysten koot vaihtelevat yhden hengen toiminimiyrittäjistä aina pörssiyhtiöihin saakka.

 

Tarjoomo tulee suoraan ottamaan yhteyttä Tervossa toimiviin yrityksiin ja tarjoamaan mahdollisuutta liittyä Tarjoomon palveluntarjoajaksi. Tarjoomo järjestää yrityksille tarvittavat esittelytilaisuudet. Palvelumaksu yritykseltä on 99 euroa vuodessa.

 

Tarjoomo-osuuskunta tuo hyötyä kolmelle käyttäjäryhmälle: ikäihmisille itselleen ja heidän läheisilleen, kunnan palveluohjaajille sekä paikkakunnan yrityksille.

 

Tutustu Tarjoomoon, selaa palvelutarjontaa ja ota yhteyttä osoitteessa www.tarjoomo.fi


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00.

Chat-asiakaspalvelu on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan ma 12-18, ti - pe 9-15

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia