Ajankohtaista

Liikuntatoimi tekee selvitystä asukkaiden liikuntatottumuksista

Kuntalaisilla ja vapaa-ajanasukkailla on mahdollisuus kertoa omista liikuntatottumuksistaan ja mitä mieltä he ovat kunnan liikuntapalveluista ja -paikoista. Kysely on avoinna 4.5.2019 saakka.

Koirankakat roskiin – ei kaduille!

Ympäristöterveyspalvelut (Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Pielavesi ja Keitele) on mukana koirankakkaroskis.fi -kampanjassa, jonka päämääränä on vähentää luontoon jätettäviä koirankakkoja.

Yläkouluselvityksen loppuraportti

Tervon kunnan yläkouluselvityksen loppuraportti on valmistunut.  Yläkouluselvityksen loppuraportti liitteineen ja lausuntoineen on nähtävillä: https://tervo.fi/loppuraportti ...

Opiskele Tervossa lähihoitajaksi!

Tervossa käynnistyy syksyllä 2019 lähihoitajakoulutus. Lue lisää ja hae mukaan!
Tapahtumat
Sisältöä ei löydy.
Kuulutukset ja ilmoitukset

Europarlamenttivaalit 2019

Europarlamenttivaalit toimitetaan 26.5.2019 klo 9.00-20.00

Varhaiskasvatukseen haetaan henkilökohtaista avustajaa

Varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana henkilökohtaisen avustajan määräaikainen työsuhde Kurrekummun päiväkodissa ajalle 2.5.2019 - 28.6.2019.

Sosiaalitoimeen sosiaalityöntekijä vakinaiseen virkasuhteeseen

Tervon kunnan sosiaalitoimeen haetaan sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen 15.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tervon kunnan yksityistieavustukset 2019 haettavissa

Yksityisteiden vuoden 2018 kunnossapitoavustukset on haettavana. 18.4.2019 klo 17.00 järjestetään Tervon kunnan valtuustosalissa yksityistieilta, järjestäjänä Metsäkeskus. Illan aiheena mm....
 
  
   @Kotirannallatervo
 < >
 

 

Lohimaan Yritystalo