Uusi omakotitalo etsii asukkaita!

Allaan rantatie 1, Tervo
3h+avokeittiö+sauna+kodihoitohuone+terassi+piha+autokatos
86m²

Vuokra 850 €/kk, jonka lisäksi vuokralainen vastaa lämmitys-, sähkö-, vesi-, jäte- ja nuohouskuluista (lämmitysmuotona edullinen maalämpö).

Vakuus 850 €, lisäksi vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan voimassa oleva kotivakuutus, joka sisältää vastuuvakuutuksen.

Allaan Koti Rannalla alueelta on vuokralle tarjolla juuri valmistunut omakotitalo. Huoneisto käsittää avaran ja valoisan olohuone/keittiön, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan, erillisen wc:n sekä tilavan, katetun terassin. Olohuoneessa on myös takka tuomassa tunnelmaa ja sieltä avautuu kaunis järvinäköala. Tilavassa keittiössä kätevä saareke, täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone.

Huoneiston lattioissa on kaunis ja käytännöllinen vinyylilankku, seinät ovat valkolakattuja massiivihirsiseiniä. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa omalle pyykinpesukoneelle tai vaikka pyykkitornille. Tunnelmallisen saunan pinnat ovat vahattua leppää.

Autolle on kaksipaikkainen autokatos, jonka yhteydessä lämmin varastotila. Piha-alue on ajotien jatkeena, joka on murskeella. Talon ympärysalueet ovat nurmetettuja alueita ja nurmialue sulautuu luonnonmukaiseen reuna-alueeseen.

Tähän huoneistoon ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita. Huoneisto vuokrataan mielellään pidemmäksi aikaa, kuitenkin vähintään vuodeksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kunnanjohtaja
Seppo Niskanen
044 7499 200
seppo.niskanen(at)tervo.fi