Ajankohtaista
Takaisin

Huomio, huomio! Kaikki kissan omistajat!

Huomio, huomio! Kaikki kissan omistajat!

Nyt on aika varautua kissojen kevätrientoihin! Pitenevät päivät kutkuttelevat leikkaamatonta kissaa lähtemään reviirin merkkausreissuille, joten on tärkeää viedä jalostukseen tarkoittamaton lemmikkikissa kipin kapin eläinlääkärille. Kissan reviiri on laaja, joten ulkoileva, kastroimaton kissa, voi kadota reviirireissuillaan. Tyttökissojen sterilointi ja poikakissojen kastrointi kannattaisikin tehdä jo hyvissä ajoin ennen kevättä, ettei vahinkoja ja mm. ei toivottua perheenlisäystä, pääse syntymään. Naaraskissoilla leikkaamisen tuomia etuja ovat mouruamisen ja kiiman tuomien "sivuvaikutuksien" häviäminen, tiineyden ja märkäkohdun ehkäisy. Poikakissoilla virtsan hajun voimakkuus vähenee ja reviirin merkkaaminen vähenee tai loppuu kastroinnin jälkeen.

Kissojen sterilointi- ja kastrointileikkaukset varaat nyt kätevästi sähköisen ajanvarauksen kautta kunnaneläinlääkäreiltämme, silloin kun se Sinulle parhaiten sopii. Kunnaneläinlääkärit palvelevat myös puhelimitse arkisin klo 8-9.30.

> Eläinlääkäreiden yhteystiedot

> Sähköinen ajanvaraus (tervo.fi/ajanvarauspyynto) 

ps. Keväisin tulisi myös huolehtia kissan madotuksista, ulkoloishäädöstä ja rokotuksista. Jos kissa ulkoilee, kannattaa lemmikille laitattaa eläinlääkärissä tunnistesiru.

Kysy lisää eläinlääkäriltäsi!


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (vaihde)
017 3872 240 (fax)
tervon.kunta(a)tervo.fi

Kunnanvirasto palvelee
arkisin ma-pe 9.00-14.00
(muuna aikana sopimuksen mukaan)

Puhelinvaihde ja chat-asiakaspalvelu
on avoinna arkisin ma-pe 8.00-15.00

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia