Takaisin

Rakentamisterveisiä kunnasta

Rakentamisterveisiä kunnasta

Tervon kunnan kouluhankkeen eteneminen kohti rakentamista jatkaa suunnitellusti kulkuaan.

 

Kunnanvaltuusto vahvisti 28.3.2024 sivistyslautakunnan ja kunnanhallituksen päättämän esityksen tilakaavioluonnoksesta. Tilakaavioluonnos ei ole lopullinen rakennuksen pohjapiirustus, vaan luonnokseen on esitetty hankesuunnitelman mukaisesti vaaditut tilat. Tilakaavioluonnos on tehty suunnittelua ohjaavien asetusten ja tilankäyttöperiaatteiden mukaisesti. Huomionarvoista on, että uusi koulu-kirjastorakennus tulee olemaan tämän seurauksena n. 1000 m2 pienempi kuin vanha koulurakennus.

Hankkeen työryhmät ovat toimineet taustalla ja koulun opetusvälineistön osalta työryhmä kävi tutustumassa Kuopiossa älytauluihin opetuskäytössä. Tutustumisen jälkeen koulu sopi demojaksosta kevään ajaksi ja koululle on tulossa laitteistoa koekäyttöön. Koekäyttö antaa käyttäjille tärkeää tietoa uuden koulun opetuskaluston hankintaa varten.

Muutoin hanke on edennyt tilakaavioluonnoksen laadinnan jälkeen hyvässä hengessä rakennuttajakonsultin ja kunnan välillä yhteisillä palavereilla ja kilpailutusasiakirjojen laadinnalla sekä niiden tarkastamisella. Tarkistamisen jälkeen konsultti valmistelee asiakirjojen julkaisua varten hankintailmoituksen ja tavoiteaikataulun mukaisesti julkaisee hankintailmoituksen huhtikuun puolessa välissä.

 

Lisätietoja kouluhankkeesta
Kunnaninsinööri Matti Maapuro
matti.maapuro[at]tervo.fi

 


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00.

 

Käynti- ja postiosoite

Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia