Takaisin

Rakentamisterveisiä kunnasta 22.4.2024

Kevät on edennyt normaaliin tapaan esikevään aurinkoisissa keleistä viimepäivien takatalveen. Kouluhanke on kuitenkin edennyt takatalvesta ja muista sääilmiöistä huolimatta tavoiteaikataulussa, kun hankkeen KVR-urakan hankinta-asiakirjojen laadinta saatiin loppuun rakennuttajakonsultin ja kunnan yhteistyönä ja hankintailmoitus julkaistiin 18.4.2024 HILMA-hankintasivustolla. 

KVR-urakan kilpailutusvaiheessa tarjoajat tutustumassa kohteeseen ennen tarjouksen jättöä. Tarjoukset jätetään hankintaohjelman kautta viimeistään 23.5 mennessä. 

Tarjousten avauksen jälkeen halvimman tarjouksen tehnyt tarjoaja kutsutaan selonottoneuvotteluihin, jotka toukokuun lopussa. 
KVR-urakan kilpailutuksen lisäksi kouluhankkeen leasing-rahoitus on saatettu kilpailutukseen rahoituskonsultti Inspira Oy:n toimesta. 
Rahoitustarjous on kunnanhallituksessa 21.5. Rahoitus tulee kunnanvaltuuston päätettäväksi toukokuun 29.päivänä. KVR-urakka käsitellään kesäkuun 11. päivä kunnanhallituksessa, mistä päätösesitys viedään kunnanvaltuuston päätettäväksi juhannusviikolla. Varsinainen rakentaminen ja sen valmistelu voi alkaa kunnanvaltuuston päätöksen saatua lainvoiman, joka ilman valituskäytäntöjä ajoittuu heinä-elokuun vaihteeseen.

Tästä hanke etenee suunnittelu- ja purkutyön kautta kohti varsinaista rakentamista, joka pääsee kunnolla alkuun vuoden lopussa. Rakentamien jatkuu tästä vuoden 2025 ajan ja käyttöönotto tavoiteaikataulun mukaisesti olisi vuoden 2026 alusta.

Lisätietoja kouluhankkeesta
Kunnaninsinööri Matti Maapuro
matti.maapuro[at]tervo.fi


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00.

 

Käynti- ja postiosoite

Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia