Takaisin

Tiedote kunnaneläinlääkäreiltä 16.3.2020

Terveydenhuoltoalan ammattilaisina kannamme vastuumme koronaviruksen vastaisessa työssä ja tautiturvallisuuden säilyttämisessä. Pyydämme teitä asiakkaita huomioimaan, että kiireettömien potilaiden hoito (rokotukset, kynsienleikkuut, hammaskivenpoistot, takkujen ajelut, ennaltaehkäisevät leikkaukset) minimoidaan nyt epidemia-aikana ja pyritään näin turvaamaan paitsi omistajien terveyttä, myös turvaamaan henkilökuntaamme tartunnoilta.

Muutamia toimintaohjeita noudatettavaksi:

1. Lemmikeillä tulee olla vastaanotolle tullessa vain yksi saattaja (minimoidaan kontaktit ahtaissa vastaanottotiloissa). TULETHAN VASTAANOTOLLE VAIN TERVEENÄ!

2. Emme kättele.

3. Noudatamme hyvää käsi- ja hengitystiehygieniaa.

4. Tilakäynneille toivomme tietoa paitsi karjan tautistatuksesta (ei liity koronaan) myös tuottajien omasta terveydentilasta.

Tiedoksi vielä, että akuutin eläinlääkäri resurssipulan takia osa päivystyksistä tullaan hoitamaan niin, että yksi eläinlääkäri päivystää koko yhteistoimialueella (Sisä-Savo, Keitele ja Pielavesi). Tämä saattaa luonnollisesti viivyttää eläinlääkärin paikalle pääsyä ja pieneläinten omistajille pidempää kuljetusmatkaa vastaanotolle.


Kiitos yhteistyöstä!

Tervon kunnan ympäristöterveyspalvelut


Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
017 3872 240 (fax)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00.

Neuvonta ja chat-asiakaspalvelu
on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan ma 12-18, ti - pe 9-15

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä salattu viesti