Ajankohtaista

Suppuniemen tilasta vuoden tervolainen

Tervon kunta on valinnut vuoden tervolaiseksi Suppuniemen tilan seuraavin perusteluin: ”Suppuniemen tilan isännyys on vaihtunut 1800-luvulta saakka saman perheen sisällä. Mikko Raatikainen on...

Joulukuun aukioloajat ja päivystys

Kunnanvirasto palvelee arkisin 9.00-14.00, mutta tästä poiketen suljettu to-pe 27.-28.12.2018. Katso myös muiden palveluiden joulukuun poikkeusajat!

Tervon kunnan jouluhaaste

Kunnan työntekijät ja luottamushenkilöt yhdessä Tervon kunnan ja Tervon Osuuspankin kanssa tuovat tulevana jouluna joulumieltä tervolaisiin apua tarvitseviin perheisiin.

Joustotyön marraskuun uutiskirje

Lue joustotyön marraskuun uutiskirjeestä espanjalaisten kokkien saapumisesta Tervon Lohimaahan, Yritystalolla työtä tekevien käyttäjäkokemuksia ja tutustu talon uuteen ilmeeseen!

Tervon ja Kuopion johtajat päiväksi vaihtoon

Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen ja Tervon kunnanjohtaja Petteri Ristikangas vaihtavat paikkaa –tosin vain yhdeksi päiväksi keskiviikkona 28.11.2018.

Tervon kunta osallistuu Taisto18-harjoitukseen

Tervon ja Vesannon kunnat yhdistävät tänään voimansa Taisto18-harjoituksessa, jossa harjoitellaan tietoturvaloukkausten hallintaa. Päivän aikana myös simuloidaan viestintää haastavissa...

Astu sisään uuden työn maailmaan Lohimaan Yritystalolla

Lohimaan Yritystalo palvelee etä-, lähi- ja joustotyön tekijöitä. Tule työskentelemään uudenlaisessa työympäristössä ja löydä oma mielipaikkasi sielunmaisemissa.

Sisä-Savon löytöeläimet Tervoon 13.8.2018 alkaen

Sisä-Savon löytöeläinsuojatoiminta siirtyy Tervoon. Maukolan tila vastaanottaa Tervon, Vesannon, Rautalammin ja Suonenjoen alueella irrallaan tavatut ja talteen otetut koirat ja kissat sekä...

Uuden tietosuojalainsäädännön soveltaminen alkaa tänään

Tietosuoja-asetusta täydentävän kansallisen tietosuojalain hyväksyminen on viivästynyt, mutta se ei vaikuta tietosuoja-asetuksen soveltamiseen.

Tervon Yhtenäiskoulun yläluokkien opetusjärjestelyjen selvittäminen

Vuonna 2018 kaikki yläluokkien kotikunnassa säilyttämiseen tähtäävät vaihtoehdot selvitetään yhteistyössä henkilöstön ja huoltajien kanssa. Tarvittaessa jatketaan vuonna 2016 aloitettuja...

Jätevesiviikko 16.-22.4.2018

Jätevesiviikolla kiinteistönomistajia kannustetaan tarkistamaan, koskeeko jätevesijärjestelmän kunnostaminen heitä ja millä aikataululla.

Lähityötila koskinäkymin kolmeksi kuukaudeksi - maksutta!

Lohimaan Yritystalo tarjoaa työ- ja kokoustilat, joissa voit tehdä ETÄTÖITÄ - YHTEISÖSSÄ - UPEISSA ÄYSKOSKEN MAISEMISSA!

Kansalaisopiston kurssiehdotuskysely

Kurssiehdotuskysely on auki 28.2.2018 saakka, ja siihen toivotaan kaikkien opistoalueen kuntalaisten aktiivista osallistumista.

Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (vaihde)
017 3872 240 (fax)
tervon.kunta(a)tervo.fi

Kunnanvirasto palvelee
arkisin ma-pe 9.00-14.00
(muuna aikana sopimuksen mukaan)

Puhelinvaihde ja chat-asiakaspalvelu
on avoinna arkisin ma-pe 8.00-15.00

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia