Mitä etsivä nuorisotyö on?

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu avuksi ja tueksi kaikille pulmallisessa tilanteessa oleville nuorille. Yhdessä nuorten kanssa etsitään oikeat keinot ja tahot tilanteen ratkaisemiseksi. Työskentely etsivän kanssa on täysin vapaaehtoista.

Kuka voi pyytää apua?

Etsivä nuorisotyö kuuluu kaikille 15-29- vuotiaille vesantolaisille ja tervolaisille nuorille. Etsivä nuorisotyö tekee yhteistyötä mm. sosiaalitoimen, nuorisotoimen, työpajan, koulujen ja TE-toimiston kanssa. Yhteyttä voivat ottaa myös kaverit, vanhemmat, sukulaiset tai ihan kuka vaan kenellä on herännyt huoli nuoresta.

Mitä sitten tehdään?

Etsivä nuorisotyö voi auttaa mm. tulevaisuuden suunnittelussa, raha-asioiden selvittelyssä, opiskelu- tai työpaikan etsimisessä tai vaikka harrastuksen löytämisessä. Etsivä on apuna ja tukena juuri niissä asioissa, missä nuori itse kokee sitä tarvitsevansa! 

Mistä etsivän saa kiinni?

Etsivän passipaikka Vesannolla on Valokuja 1 ja Tervossa Mantulla, nuorisotilalla. Tapaamisia voidaan sopia lisäksi esim. nuoren kotiin, koululle tai harrastuspaikkoihin. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostilla. Facebookissa etsivä löytyy nimellä Katja Räisänen, Vesanto etsivä. Instagramista löytää nimellä etsivavesanto ja Snapchatissa Etsivä Katja.

 

 

 

 

Ota yhteyttä:

Etsivä nuorisotyöntekijä
Katja Räisänen
044 788 5422
katja.raisanen(at)vesanto.fi

Käyntiosoite
Tervossa Mantun nuorisotiloissa, Mantuntie 6, 72210 Tervo
Vesannolla Valokuja 2, 72300 Vesanto

Postiosoite
Vesannon kunta / Etsivä nuorisotyö
Strandmanintie 2, 72300 Vesanto

Seuraa meitä Facebookissa