Asukkaaksi Tervoon

Tervo on mainio paikka asua missä elämänvaiheessa tahansa. Uskomattoman sitkeä ja tarmokas pikkukuntamme tarjoaa maaseudun turvaa ja mukavaa vilinää ympäri vuoden. 

Tervossa tallustellessasi virittäydyt rentoon tunnelmaan, tapaat iloisia ihmisiä eikä kiire kiristä koko aikaa pipoa. Väljästi rakennetussa kunnassamme sinun ei tarvitse metsästää parkkipaikkaa koko päivää, eikä kaupoissa tarvitse jonottaa tuntitolkulla. Kassallakin myyjä huikkaa sinulle hyvät huomenet hymyn saattelemana ja naapuri muistaa kysyä mitä sinulle kuuluu.

Mukavaa ja rentoa, sanoisimme.

Lapsiperheet

Tervossa lasten kasvattaminen on turvallista ja mutkatonta. Toimivien sivistys- ja sosiaalipalveluiden ansiosta lapsen kasvu on tuettua ja tasokasta. Monipuolinen vapaa-ajan tarjonta on lähes yhtä kattava kuin isoissa naapurikunnissa, ja tekemistä löytyy varmasti jokaiselle lapselle ja nuorelle. 

Seniorit

Maaseudun rauha ja toimivat palvelut, voiko sitä enää muuta pyytää? Mitättömät jonotusajat, joustavaa palvelua joka paikassa sekä paljon puuhaa aktiivisille ja vähän rauhallisemmillekin. Asuminen on edullista ja turvallista.  Meiltä löytyy monipuolisia palveluita myös ikäihmisille aina omatoimikirjastosta golfiin ja kalastuksesta kartingiin, mm. Lohimaassa, Jirakartingilla ja Eerikkala Golfissa.

Uraohjukset

Kyllä uraorioutuneen, teknologiajohteisen bisnesihmisenkin kelpaa tuoda laajakaistansa Tervoon. On hyvät yhteydet, niin tietoliikenteessä kuin katuverkostossa, edullista asumista ja silti järjettömän kaunis ja inspiroiva maisema ympärillä. Ja kun alle sadan kilometrin säteellä on kaupungin palvelut, voi sanoa jo olevansa keskellä kaikkea. Mutta kuitenkin keskellä ei mitään. Hiljaisuutta siis silloin kun haluat, menoa ja meininkiä varmasti jokaiselle päivälle mikäli sellaista kaipaat. 

Nuoret

Vaikka maalla ollaan, löytyy Tervosta jos jonkinmoista vapaa-ajan vietettä - myös nuorille!  Illanviettopaikkoja löytyy useampiakin ja jokanäköistä urheilumuotoa, löytyy nuorisotilat, liikuntahalli, kartingrata, frisbeegolfradat ja kelkkareitit... Ja jos jotain puuttuu, kaupunkiin hurauttaa alta tunnin.  Päiväkoti ja koulu on tasokkaita ja naapurikunnista löytyvät lukio, ammattikoulut ja ammattikorkeakoulu antavat loistavat eväät maailmalle.