Tule meille kunnanjohtajaksi

Kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme uutta

KUNNANJOHTAJAA

Tule johtamaan Tervoa – toimivaa, rohkeasti kokeilevaa ja elinvoimaista ekologisen elämisen kuntaa.

Haastamme sinut jatkamaan kehittämistyötämme yhdessä henkilöstön, luottamushenkilöiden, kuntalaisten ja sidosryhmien kanssa seuraavin kuntastrategian sisällöin: Järjestämme palvelut uusin toimintamallein, ihmislähtöisesti, itsenäisesti ja yhteistoiminnallisesti alueen elinvoima turvaten. Mahdollistamme kunnassa asuville, vapaa-ajan asukkaille ja kuntaan muuttajille innovatiiviset ja ekologiset asumisratkaisut. Toimimme yrittäjämäisesti mahdollistaen elinkeinoelämän monipuoliset toimintaedellytykset. Edistämme hyvinvointia ja terveyttä huolehtimalla yhteistoiminnallisesti arjen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Hallitsemme kunnan ja kuntakonsernin yhteisöjen taloutta ennakoiden, suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

Johtajana olet helposti lähestyttävä, osallistava, verkostoituva ja innovatiivinen.

Viran kelpoisuusehtoina ovat virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kunnan ja kuntakonsernin toiminnallisten kokonaisuuksien ja talouden lainalaisuuksien ymmärtäminen, kunta-alan johtajakokemus ja elinkeinoelämän tuntemus.

Arvostamme hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä paineensietokykyä.

Viran hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin ja johtajasopimuksen mukaisesti. Osana valintaprosessia teetämme mahdollisesti soveltuvuusarvioinnin valituille hakijoille.

Täytämme kunnanjohtajan viran toistaiseksi ja noudatamme virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme sinun esittävän hakemuksessasi palkkatoivomuksesi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 20.12.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Tervon kunta, Tervontie 4, 72210 TERVO tai sähköpostilla osoitteeseen tervon.kunta(at)tervo.fi. 

Lisätietoja antavat:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Erkki Pääkkönen, 044 7499 222
Valtuuston puheenjohtaja Maarit Tarvainen, 044 7 499 221

Ota yhteyttä:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja
Erkki Pääkkönen
044 7499 222
erkki.paakkonen(at)tervo.fi

Valtuuston puheenjohtaja
Maarit Tarvainen
044 7499 221
maarit.tarvainen(at)tervo.fi

Koiranvirka
Mäyräkoira Sulo
Tassupostilaatikko 


Sosiaalisen median ilmoitus