Tervotuloa Kyläkammariin! <3

 

Kyläkammari on meidän kaikkien tervolaisten yhteinen kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Meidän ikioma osallisuuden maamerkkimme. <3

Kyläkammari on kaikkien tervolaisten yhteinen kokoontumis- ja kohtaamispaikka, joka sijaitsee virastotalon pihapiirissä (Tervontie 4). Kyläkammaria voi käyttää esimerkiksi yhdistysten ja järjestöjen kokoustilana, etätyötilana, ystävysten tapaamispaikkana sekä erilaisten tapahtumien ja vaikkapa lastenkutsujen pitopaikkana!

Kyläkammarin tupaan mahtuu noin 10 henkeä. Kyläkammarin pienemmässä kammarissa on kaksi kiikkustuolia, joissa voi istuskella ihaillen kaunista maisemaa. Huoneiden väliin jäävä eteistila on avattavissa ulos molemmin puolin. Kyläkammaria ei ole eristetty talven pakkasia vastaan, mutta Kyläkammarin tuvasta löytyy sähköpatteri, jonka varaaja voi halutessaan laittaa päälle. Patteri on muistettava sulkea lähtiessä eikä sitä saa käyttää yli -10 asteen pakkasilla. Pienemmän kammarin puolella ja eteistilassa patteria ei ole. Kyläkammarissa ei ole viemäröintiä. Kunnanviraston wc-tilat ovat käytettävissä kunnanviraston aukioloaikoina. Virastolta saa tarvittaessa hakea myös vettä. Viraston ajankohtaiset aukioloajat löytyvät kunnan sivuilta osoitteesta www.tervo.fi/yhteystiedot

Kyläkammarin varaaminen ja käyttö on maksutonta. Kyläkammari varataan tällä lomakkeella. Varaaja sitoutuu noudattamaan Kyläkammarin käyttösääntöjä, jotka löytyvät tästä. Varauskalenterin löydät tämän sivun alareunasta. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tiloista ja niiden käytöstä, ota yhteyttä Henna Ruuskaseen henna.ruuskanen@tervo.fi 044 749 9224.

 

Ihanaa, että valitsit Kyläkammarin.
Toivomme sinun viihtyvän <3

Ota yhteyttä:

Henna Ruuskanen

044 749 9224
henna.ruuskanen(a)tervo.fi