Tervotuloa Tervoon!

Matkailun kehittäminen on tervolaisten ja Tervon kunnan sydämen asia. Luontoarvoiltaan rikkaassa maaseutukunnassa Tervolla on hyvät edellytykset luonto- ja maaseutumatkailun kehittämiseen. Paikallisten ihmisten positiivinen suhtautuminen matkailuelinkeinoon edistää elinkeinon kehittymistä. Tämä näkyy muun muassa lukuisina tapahtumina, jonne vieraat toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi!
 
Alueen lippulaiva on Äyskosken rannalla matkailukeskus Lohimaa, jonka ympärille on kehittynyt mm. Tervo Caravan-alue sekä ohjelmapalvelutarjontaa, kuten ajoratatoiminta. Eerikkala Golf uusii kenttäalueitaan ja on juuri avannut uuden klubirakennuksen, Eerikkala Kievarin. Pohjois-Savon ainut sisäkartingrata Jira Karting tarjoaa vauhdin hurman lisäksi kokous- ja saunapalveluja.
 
Lisää matkailuyritysten palveluista majoitus-, ruoka- ja palvelut -sivuilla linkit. Lähikuntien alueelta löytyy myös metsästys- ja kalastusohjelmapalveluita, ratsastusta, islanninhevosvaelluksia, retkeilyreittejä ym. luontoaktiviteetteja sekä Etelä-Konneveden kansallispuisto.