Tietoa palvelusta

Verkkopalvelua (www.tervo.fi) ylläpitää Tervon kunta.

Oikeudellinen vastuu

Verkkopalvelun sisältöä päivitetään ja se pyritään pitämään jatkuvasti ajan tasalla. Tervon kunta ei kuitenkaan vastaa virheiden tai sivuston käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Kaikissa tilanteissa verkkopalvelun tietojen oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei voida taata.

Tervon kunta ei ole vastuussa sivuston teknisistä häiriöistä johtuvista haitoista eikä myöskään vastaa niistä verkkoaineistoista, joihin kunnan sivustolta on linkki. Tervon kunta pidättää oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa sinne pääsyä pakottavista syistä.

Palaute

Verkkosivuston kautta lähetetty palaute ohjautuu kunnan vaihteen/kirjaamoon. Palautelomakkeen kautta ei voi kuitenkaan laittaa vireille virallisia toimenpiteitä vaativia asioita. Palautelomakkeeseen ei kannata myöskään syöttää arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnusta tai muuta luottamuksellista tietoa. Mikäli käyttäjä haluaa vastauksen palautteeseensa, hän voi ilmoittaa yhteystietojaan haluamallaan tavalla.  

Henkilötietojen käsittely

Tervon kunnan www.tervo.fi -verkkopalvelun kävijämääriä ja muita palvelussa käyntien yhteydessä talteen jääviä tietoja (IP-osoite, selaintyyppi, käydyt sivut ja käyntiajankohta) seurataan yleisellä tasolla evästeitä hyväksi käyttäen.

Tässä yhteydessä emme kerää tai varastoi kävijöistä yksilöllisiä tietoja. Kävijä voi selaimen asetuksilla myös estää evästeiden käytön, mutta tällöin on mahdollista, että kävijä ei voi hyödyntää kaikkia verkkopalvelumme osia.

Kerättäviä tilastotietoja käytetään verkkopalvelun kehittämiseen ja parantamiseen.

Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
017 3872 240 (fax)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-14.00.

Neuvonta ja chat-asiakaspalvelu
on avoinna ma-pe 8.00-15.00

Käynti- ja postiosoite
Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä salattu viesti