VUOKRA-ASUNTOJA TERVOSSA

Toivotamme uudet tervolaiset lämpimästi tervetulleiksi kauniiden vesistöjen ja rantojen Tervoon. Tervo mahdollistaa työssä käynnin mainiosti esimerkiksi Kuopiossa. Vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset golfin, fresbeegolfin, kalastuksen, sienestyksen ja muiden ulkoilmaharrasteiden parissa. Lapsiperheille tarjoamme erinomaiset päivähoitopalvelut ja yksilöllisen kyläkoulumaisen oppimisympäristön. Ikäihmisille tarjoutuu mahdollisuus osallistua aktiiviseen harrastus- ja järjestötoimintaan.

Vapaita asuntoja voi tiedustella puhelimitse Kiinteistö Oy Tervon Vuokratalojen isännöitsijä Päivi Konttiselta p. 0444 203 002 (tiistaisin klo 12-14 ja torstaisin klo 9 – 11) tai sähköpostitse paivi.konttinen(at)viisarit.fi.

Kiinteistö Oy Tervon Vuokrataloilla on noin 50 pääosin 50-60 neliömetrin rivitalovuokra-asuntoa Kymin ja Huttulan alueilla. Neliöhinta on noin 9 €, vesi- ja käyttösähkö kulutuksen mukaan. Suurimmassa osassa asunnoista on kaukolämpö.

Vuokra-asuntoja haetaan sähköisellä asuntohakemuslomakkeella

Paperiset asuntohakemukset toimitetaan kunnanvirastolle hallintotoimistoon, osoite Tervontie 4, 72210 Tervo. Kuoreen merkintä ”Asuntohakemus”.

Ota yhteyttä:

Kiinteistö Oy Tervon Vuokratalojen isännöitsijä
Päivi Konttinen
044 4203 002
(tiistaisin klo 12-14 ja torstaisin klo 9 – 11) 
paivi.konttinen(at)viisarit.fi

Hallintopäällikkö
Tiina Pietiläinen
044 7499 216
tiina.pietilainen(at)tervo.fi

Lähetä turvapostia