VUOKRA-ASUNTOJA TERVOSSA

Toivotamme uudet tervolaiset lämpimästi tervetulleiksi kauniiden vesistöjen ja rantojen Tervoon. Tervo mahdollistaa työssä käynnin mainiosti esimerkiksi Kuopiossa. Vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset golfin, fresbeegolfin, kalastuksen, sienestyksen ja muiden ulkoilmaharrasteiden parissa. Lapsiperheille tarjoamme erinomaiset päivähoitopalvelut ja yksilöllisen kyläkoulumaisen oppimisympäristön. Ikäihmisille tarjoutuu mahdollisuus osallistua aktiiviseen harrastus- ja järjestötoimintaan.

Vuokra-asuntoja tarjoavat
-  Kiinteistö Oy Tervon Vuokratalot
-  Asunto Oy Metsäparkki ja
-  Tervon kunta.

Kiinteistö Oy Tervon Vuokrataloilla on noin 50 pääosin 50-60 neliömetrin rivitalovuokra-asuntoa Kymin ja Huttulan alueilla. Neliöhinta on noin 9 €, vesi- ja käyttösähkö kulutuksen mukaan. Suurimmassa osassa asunnoista on kaukolämpö.

Asunto Oy Metsäparkilla on 4 rivitalovuokra-asuntoa Kymin alueella.

Virastotalossa on 9 vuokra-asuntoa. Neliöhinta on noin 7 €, vesi ja käyttösähkö kulutuksen mukaan.

Talluskylän Kuuselanrannassa on 1 vuokra-asunto. Neliöhinta on noin 6 €, vesi ja käyttösähkö kulutuksen mukaan.

Asunto Oy Tervon Siltavahdissa on 3 rivitalohuoneistoa sekä 1 rivitalohuoneisto Asunto Oy Tervon Valkeakankaassa. Asunnot voi vuokraamisen lisäksi myös ostaa.

Allaan alueella 2 vuokraomakotitaloa. Rantanäkymäkymillä olevilla tonteilla on lisäksi lämpimät noin 20 neliön varastotilat ja autokatokset. Kylmä ja lämmin vesi kulutuksen mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan (lämmitys ja muu käyttö) vuokralaisen omalla sähkösopimuksella. Talojen lämmitysmuoto on maalämpö. Talot voi vuokraamisen lisäksi myös ostaa.

Vuokra-asuntoja haetaan sähköisellä asuntohakemuslomakkeella

Paperiset asuntohakemukset toimitetaan hallintopäällikkö Tiina Pietiläiselle, osoite Tervontie 4, 72210 Tervo. Kuoreen merkintä ”Asuntohakemus”.

 

 

 

Ota yhteyttä:

Hallintopäällikkö
Tiina Pietiläinen
044 7499 216
tiina.pietilainen(at)tervo.fi

Lähetä turvapostia