Yritysneuvonnan palvelut Tervossa tuottaa Kehitysyhtiö SavoGrow Oy. Vesannon ja Tervon kuntien yhteisenä elinkeinoasiamiehenä toimii Sari Tulila.

Elinkeinoasiamiehen toimenkuva jakautuu kahteen päätehtävään; yritysneuvontaan sekä kunnissa tehtävään elinkeinostrategiseen- ja elinvoima-asioiden kehittämistyöhön. Yhtenä tehtäväalueena elinkeinoasiamiehellä on myös kuntien viestinnän suunnittelu.

Yritysneuvonnan piiriin kuuluvat kaikki yritykset ”vauvasta vaariin” eli mm. aloittavien yritysten neuvonta, starttirahalausunnot sekä toimivien yritysten neuvonta, kuten rahoitus- ja yrityksen kehittämisneuvonta.

Apuna elinkeinotoiminnan kehittämisessä ovat SavoGrow Oy:n toimialakohtaiset projektit. Tervon alueella toimivat myös ProAgrian maaseutuyritysneuvojat tarvittaessa.

 

Elinkeinoasiamies Sari Tulila on opintovapaalla 1.9-31.12.2018 opiskellen biotalouden erikoistumisopintoja Itä-Suomen yliopistossa. Yritysneuvonnan tehtävissä sijaistavat muut SavoGrown elinkeinoasiamiehet eli näissä asioissa voi ottaa yhteyttä suoraan Tapani Laitiseen 0207 464 655/ tapani.laitinen@savogrow.fi, joka koordinoi neuvonta-asioita elinkeinoasiamiesten kesken. Uusien yritysten neuvonnasta vastaa Olli Kokander 0207 464 645/ olli.kokander@savogrow.fi. Yhteyttä voi ottaa myös suoraan SavoGrown keskukseen 0207 464 600/ savogrow@savogrow.fi.
Kunta- ja kehittämishankeasioissa voi olla yhteydessä toimitusjohtaja Olli Tiaiseen 0207 464 620/ olli.tiainen@savogrow.fi.

Opintovapaasta huolimatta SavoGrown palvelun saa tuttuun tapaan lähipalveluna eli neuvontaa saa omalla paikkakunnalla kunnantoimiston yhteydessä ja yrityskäynteinä.

Sari Tulilan tavoittaa opintovapaan aikana suoranumerosta 040 482 7506.

Sari Tulila
elinkeinoasiamies