Lokinpesä

Tervontie 4, 72210 Tervo

Lisätiedot: www.tervo.fi/lokinpesa

Tervon kunnanvirastolla sijaitseva etätyötila Lokinpesä tarjoaa työtilaa nopealla langattomalla yhteydellä, rauhallista ympäristöä sekä ikkunoista avautuvat upeat maisemat Tervonsalmelle. Lokinpesän etätyöpisteet ovat käytettävissä maksutta ja ilman varausta joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 7-20. 

Kyläkammari

Tervontie 4, 72210 Tervo

Lisätiedot ja varaukset: www.tervo.fi/kylakammari

Kyläkammari on kaikkien tervolaisten ja tervonmielisten yhteinen kokoontumis- ja kohtaamispaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden työskennellä pirtin pöydän ääressä katsellen Tervonsalmen kauniita maisemia. Kyläkammari on käytettävissä vain kesäaikaan ja sieltä löytyy sähköt, mutta ei verkkoyhteyttä tai juoksevaa vettä. Kyläkammarin varaaminen ja käyttö on maksutonta.

Kirjasto

Kirkkotie 5, 72210 Tervo

Lisätiedot: www.tervo.fi/kirjasto

Kirjaston asiakastilat ovat kaikkien käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 7-21. Kirjaston asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona, jolloin kirjastoon pääsee sisälle kirjautumalla ulko-ovella Rutakko-kirjastojen kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kirjastossa on käytettävissä langaton verkko sekä asiakaspääte tulostimella (omat paperit) ja skannerilla. 

Ota yhteyttä:

Tervon kunta
017 499 111 (neuvonta)
tervon.kunta@tervo.fi

Kunnanvirasto on avoinna ma-pe klo 9.00-11.00 ja 12.00-14.00.

 

Käynti- ja postiosoite

Tervontie 4, 72210 Tervo

Lähetä turvapostia