Kokeile etätyötilaa ilmaiseksi Lohimaan Yritystalolla

Kun tarvitset työtilaa nopealla yhteydellä, rauhallista ympäristöä tai vain muuten vaihtelua kotona tehtyyn etätyöhön, niin Lohimaan Yritystalo on sinun paikkasi.

Lohimaan Yritystalo palvelee paikasta ja ajasta riippumattoman työn tekijöitä Tervossa. Tule työskentelemään uudenlaisessa työympäristössä ja löydä oma mielipaikkasi sielunmaisemissa. Tilasta löydät perinteisten työpisteiden lisäksi pehmeämpiä sohvia ja rentoja nojatuoleja. Nopean tietotyön takaamiseksi tilassa on 100M langaton verkkoyhteys. Ikkunasta avautuvat upeat koskimaisemat saavat luovuuden lentämään.

Etätyötila on käytössäsi veloituksetta. Voit vain piipahtaa työskentelemässä tai hyödyntämässä toimistoinfraa Yritystalolla. Tai voit työskennellä säännöllisemmin veloituksetta Uudistuvat elinvoimataajamat-hankkeen puitteissa. Etätyöntekijöille on käytettävissä yhteiskäyttöisiä työhuoneita yläkerrassa, huoneet nro 202, 203 ja 205. Huomioithan mahdolliset alakerran kokouskävijät antamalla heille kokous- ja seminaarirauhan. Niin ja toki voit järjestää itse kokouksen tai muun isomman tapahtuman Yritystalolla.

Tule kokeilemaan, ei maksa mitään! Hyödynnä etätyötilaa ja lisää vapaa-aikaa kalastukseen, golfiin tai vaikka luonnossa rentoutumiseen!Kiinnostaako työskentely Yritystalolla?

Avainkoodin saat soittamalla

kiinteistönhoitajalle numeroon 044 420 3027 ao. aikoina

ma-ke to pe
7.00-15.30 7.00-15.15 7.00-14.30


ja ko. aikojen ulkopuolella Palveluyhtiö Viisarit Oy:n kiinteistöpäivystys p. 044 749 9353.
 

Ekologinen joustotyö kehittelyssä UUDET-hankkeessa

Tervo on ns. pendelöintikunta eli liki puolet työssäkäyvistä käy töissä toisella paikkakunnalla. Moniko heistä voisi tehdä välillä etätöitä? Tai lähitöitä, kuten nykyään sanotaan. Tervon tavoitteena on mahdollistaa entistä joustavampi työnteko ja asuminen Tervossa. UUDET-hankkeen aikana on mahdollista kokeilla paikasta ja ajasta riippumattoman työn tekemistä Lohimaan Yritystalolla veloituksetta kolmen kuukauden ajan. Yritystalolle luodaan työtiloja ja työyhteisö vastapainoksi kotona tehtävälle etätyölle. Lähityötila on pendelöivien, kotikonttorilaisten ja yrittäjien hyödynnettävissä. Tavoitteena on myös tuoda Yritystaloa työ- ja kokoustilana paremmin esille mm. kesäasukkaille, matkailijoille ja uuden KotiRannalla asuinalueen tuleville asukkaille. 

Uudistuvat elinvoimataajamat -hankkeessa (UUDET) Tervon kunta etsii ratkaisuja maaseudun elinvoiman ylläpitämiseen ja taajamien uudistumiseen yhdessä muiden hankekuntien Keiteleen, Heinäveden, Mäntyharjun, Liperin ja Valtimon kanssa 1.11.2017-30.6.2020.


 

Ota yhteyttä:

Uudistuvat elinvoimataajamat-hanke

Projektipäällikkö
Eerika Korhonen-Pellikka 
040 6319 747
eerika.korhonen-pellikka(a)keitele.fi