Tervotuloa joustotyöhön Tervoon!

 

Kirjaston joustotyöntila

Kirjaston joustotyöntila on kirjaston (Kirkkotie 5) yläkerrassa sijaitseva toimistohuone, joka on maksutta joustotyöntekijöiden käytettävissä kirjaston asiakaspalvelu ja omatoimiaikaan. Kirjastossa on käytettävissä langaton verkko. Tulostusmahdollisuus kirjaston asiakaspavelukoneelta (0,50€/sivu, maksu kirjaston asiakaspalveluun, omatoimiaikaan rahat voi jättää lapun kera kirjaston palautuslaatikkoon lainausautomaatin alle).

Kirjaston joustotyöntilan varaaminen ja käyttö on maksutonta.
Kirjaston joustotyöntilan varauslomake.
Kirjaston joustotyöntilan varauskalenteri.
Varaaja sitoutuu noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä ja vastaamaan omalta osaltaan joustotyöntilan siisteydestä, turvallisesta käytöstä ja tilan kunnossa pysymisestä. 

Varauksen tehtyäsi saat vahvistuksen varauksestasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa varausvahvistusta tai sinulla kysyttävää varauksestasi, ota yhteyttä: Henna Ruuskanen, 044 749 9224, henna.ruuskanen[at]tervo.fi

Kirjaston asiakaspalvelu on avoinna ma 12-18, ti-pe 9-15. Omatoimikirjasto on avoinna ma-su 7-21. Omatoimikirjastoon pääset kirjautumaan kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla.

Kirjastokortiksi käy mikä tahansa Ylä-Savon kirjastoverkko Rutakon kirjastokortti. Rutakko kirjastoihin kuuluvat Iisalmen ja Kiuruveden kaupunginkirjastot sekä Keiteleen, Lapinlahden, Pielaveden, Rautalammin, Rautavaaran, Sonkajärven, Tervon, Vesannon ja Vieremän kunnankirjastot. Kirjastokortin ja PIN-koodin saat mistä tahansa Rutakko-kirjastosta esittämällä  henkilöllisyystodistuksen ja sitoutumalla noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Kirjastokortti on maksuton.

Kirjaston avoimet asiakastilat ovat myös joustotyöntekijöiden käytettävissä niin asiakaspalvelu kuin omatoimiaikaankin. Näiden tilojen käyttöön ei tarvitse tehdä varausta.

 

Kyläkammari joustotyöntilana

Kyläkammari on kaikkien tervolaisten yhteinen kokoontumis- ja kohtaamispaikka, joka sijaitsee virastotalon pihapiirissä (Tervontie 4). Kyläkammari on käytettävissä kesäaikaan ja siellä on sähköt, mutta ei verkkoyhteyttä eikä juoksevaa vettä. Kunnanviraston wc-tilat ovat käytettävissä kunnanviraston aukioloaikoina. Virastolta saa tarvittaessa hakea myös vettä. Viraston ajankohtaiset aukioloajat löytyvät kunnan sivuilta osoitteesta www.tervo.fi/yhteystiedot

Kyläkammarin varaaminen ja käyttö on maksutonta.
Kyläkammarin varauslomake.
Kyläkammarin varauskalenteri. 
Varaaja sitoutuu noudattamaan Kyläkammarin käyttösääntöjä ja vastaamaan omalta osaltaan joustotyöntilan siisteydestä, turvallisesta käytöstä ja tilan kunnossa pysymisestä. 

Varauksen tehtyäsi saat vahvistuksen varauksestasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa varausvahvistusta tai sinulla kysyttävää varauksestasi, ota yhteyttä: Henna Ruuskanen, 044 749 9224, henna.ruuskanen[at]tervo.fi

Lisää Kyläkammarista ja sen käytöstä voit lukea sivuilta www.tervo.fi/kylakammari 

 

Aiemmin joustotyöntekijöiden käytössä ollut Yritystalo on kevään 2022 aikana siirtynyt Tervon kunnalta uudelle vuokralaiselle. Kiitos kaikille Yritystalon kävijöille ja yhteistyökumppaneille!

Ota yhteyttä:

Henna Ruuskanen

044 749 9224
henna.ruuskanen(a)tervo.fi