Ajankohtaista

Yläkouluasiaa Tervosta

Paikallislehti Sisä-Savon artikkeli 2.10.2018 yläkouluselvityksestä.

Palautekysely: Uusia tapahtumia Tervoon -hanke 2017-2018

Uusia tapahtumia Tervoon -hanke päättyy vuoden lopussa 2018. Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken tapahtumien ja niiden järjestelyjen arviointiin. Kyseessä on Kehittämisyhdistys Mansikka...

ELY:n Waltti-liput nettikaupasta

Tietoa ja linkit nettikauppaan.
Tapahtumat
Takaisin

Tervon koulu, paras koulu 20.10.2018

Tervon Vanhempainyhdistys ry järjestää la 20.10.2018 klo 11-13 Tervon Mantulla (os. Mantuntie 6, 72210 Tervo) koko perheen tapahtuman, jonka keskipisteenä on koulukeskustelu.
Onko oma yläkoulu teidän perheelleenne tärkeä: miksi on tai miksi ei ole? Millaisia ajatuksia ja tunteita koulukeskustelu on herättänyt aikuisissa - entä lapsissa?
Tapahtumassa on maksuton keittotarjoilu sekä puuhaa koko perheelle. Ohjelmassa on mm. Tiina Parttimaan vetämää koko perheen jumppaa. Puheenvuoron saavat Vanhempainyhdistyksen pj Piia Ursinius sekä maaseutujohtaja Juha Nykänen, joka valottaa maaseutukoulujen tulevaisuutta ja yhteistyön ja opetuksen uusia mahdollisuuksia. Vanhempainyhdistys toivottaa tervetulleeksi vanhemmat, isovanhemmat, lapset, päättäjät!
Hyvällä säällä ollaan ulkona, huonolla säällä sisällä.
Tapahtuma on ilmainen.

 


Kuulutukset ja ilmoitukset

Luokanopettajan viransijaisuus haettavana

Tervon kunnan Yhtenäiskoulussa julistetaan haettavaksi määräaikaisesti täytettäväksi luokanopettajan viransijaisuus 5.11.2018-28.2.2019.

Varhaiskasvatukseen haetaan henkilökohtaista avustajaa

Tervon kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana henkilökohtaisen avustajan määräaikainen työsuhde Kurrekummun päiväkodissa ajalle 1.11.2018 - 31.7.2019.

Jätetaksaluonnokset yleisesti nähtävillä

Jätetaksat ovat nyt luonnosvaiheessa, joten kuntalaiset voivat edelleen vaikuttaa taksojen kehittämiseen.

Tervon kunnan lapsi- ja nuorisopoliittisen ohjelman toteuttaminen

Uusille tervolaisille vauvaperheille annetaan 150 euron lahjakortti, jolla voi hankkia palveluita tervolaisista yrityksistä. Vanhempainrahakauden päättyessä pienten lasten perheitä tuetaan 500 euron taaperorahalla.
 < >
 

 

Lohimaan Yritystalo